Lokalfestival

UKM Kungälv

Mimers Kulturhus
4 mars klockan 15:00
Sista datum för anmälan har passerat.

UKM är en festival och mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år har du möjlighet att ställa ut i en proffsig konstställning eller uppträda fem minuter på scen! Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen. Anmäl dig som deltagare idag! 😀

UKM Kungälv 2023.
Välkommen på UKM-festival i Kungälv! Har du några frågor om upplägget så hör du av dig till Mikael eller Marion på Kultlab.

 

Utställning.
Gör du smycken? Målar du tavlor? Drejar du krukor? Slöjdar du fiskedrag? Vad du än skapar får du möjlighet att visa det i ett schysst utställningssammanhang. Under festivaldagen får du hjälp att hänga/ställa ut din konst inför invigningen där publiken välkomnas!


Scen.

Dags att uppträda med bra ljud och snyggt ljus. Scenen är din i fem minuter, oavsett om du vill spela, dansa, slå volter eller lösa Rubiks kub. Under festivaldagen får du chans att testa ditt nummer på scen och prata med teknikerna för att förbereda dig innan du möter publiken!


Crew.

Genom att vara värd för festivalen, eller hjälpa till med arrangemanget på annat sätt, är du med och skapar en upplevelse värd att minnas. En grym erfarenhet som får dig att växa och dessutom passar fint i ditt CV.


Aktiviteter.

På festivalen får du chans att prova på olika kreativa aktiviteter tillsammans med andra, du väljer själv vilka du vill vara med på. Låt dig inspireras av andra konstformer och lär känna nya människor.


Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på regionfestivalen i Mellerud (Kulturbruket på Dal) 19-20 maj 2023. Där får du möta andra unga från hela Västra Götalandsregionen i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera din region på riksfestivalen i Halmstad, Halland 16-18 juni 2023.

Information.

STARTAR
4 mars klockan 15:00
SLUTAR
4 mars klockan 20:00
ANMÄL DIG SENAST
26 februari klockan 23:59

Adress:

Kontakt.

Mikael Andersson

Frågor? Kontakta:

Mikael Andersson, Kultlab
0708-925657
mikael.andersson3@kungalv.se

Marion Hellgren, Kultlab
marion.hellgren@kungalv.se

Bild på en kaka.

Vi använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar dessa på ukm.se