Regionfestival

Västra Götaland - Åmål

Karlbergsgymnasiet, Åmål
21 maj 2022 klockan 10:00
Sista datum för anmälan har passerat.

UKM Regionfestival Västra Götaland 2022.

Välkommen till Västra Götalands regionfestival i Åmåls kommun 21-22 maj – närmare bestämt till Karlbergsgymnasiet i Åmål! 
 

UKM-deltagare.

Ca 100 st av de deltagare mellan 13-25 år som deltar i de lokala festivalerna i Västra Götaland får möjlighet att vara med och delta i regionfestivalen. Som deltagare är du med under hela festivalens två dagar och fixar utställningen, testar scenljud, uppträder, deltar i roliga aktiviteter och hänger med härliga människor under tiden.

Är du en av de som ska framträda på scen, ställa ut i utställningen eller delta som crew på festivalen? Helgens schema och mer info har skickats via mejl till alla deltagare. Kolla skräpposten om du inte ser något i din inkorg. Kontakta värdskapsgruppen om du inte fått någon infromation.
 

Publik.

Som publik och besökare är du hjärtligt välkommen till Karlbergsgymnasiet på lördag 21 maj mellan kl 18.45-22.30. Då öppnar vi upp festivalen för publik som får ta del scenprogrammet och konstutställningen enligt tiderna nedan. Inträdet är gratis. 

18.45 Dörrarna öppnar till scenföreställningen.
19.00-20.00 Vernissage, konstutställning
20.00-21.30 Scenföreställning 

 

Från hemstaden till riksfestivalen.

Det går inte att anmäla sig som scen- eller utställningskonstnär direkt till regionfestivalen. För att vara med så börjar du med att anmäla dig till den lokala festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på regionfestivalen. 
 

Arrangörer.

Regionfestivalen i Västra Götaland 2022 arrangeras av en ung regional ledningsgrupp, KulturUngdom och Åmåls kommun. I samverkan med studieförbundet ABF FyrBoDal och med stöd från Västra Götalandsregionen.
 

Frågor och funderingar.

Har du som deltagare eller publik några frågor angående våra scenföreställningar, vår vernissage eller något annat som rör festivalen så är du välkommen att kontakta värdskapsansvariga i vår ledningsgrupp.
 

Information.

START
21 maj 2022 klockan 10:00
SLUT
22 maj 2022 klockan 12:00
ANMÄL DIG SENAST
1 maj 2022 klockan 23:59

Adress:

Kontaktperson.

Alva & Elin från UKM

Vid frågor kring UKM Regionfestival kontakta:
Värdskapsansvariga UKM Regionfestival Åmål 2022
Alva Pettersson & Elin Lundh
crew_vg@ukm.se

Vid övriga frågor om UKM Västra Götaland kontakta:
UKM Västra Götaland Regionsamordnare
Malin Hadarsson Bodin
malin@kulturungdom.se
+46(0)737 32 91 77

Håll dig uppdaterad

Bild på en kaka.

Vi använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar dessa på ukm.se