Lokalfestival

Tanum/Sotenäs/Lysekil

Ungdomens Hus, Tanumshede
2 april 2022 klockan 15:00
Sista datum för anmälan har passerat.

Vad är UKM?
UKM är en mötesplats för kreativa unga. Vi skapar mötesplatser i form av kulturfestivaler. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med! Ställ ut foton, tavlor, pyssel, gör konster med jojo, sjung eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.

UKM i Tanum/Sotenäs/Lysekil 2022
Denna lokala UKM-festival är ett samordnat arrangemang mellan Tanums, Sotenäs och Lysekils kommuner och kommer äga rum i Ungdomens Hus i Tanumshede lördagen den 2 april, 15.00 – 21.00. Du som är mellan 13-25 år kan anmäla dig som crew, scenkonstnär eller utställningskonstnär till festivalen. Då är du med hela dagen och fixar utställningen, testar scenljud, deltar i roliga aktiviteter och hänger med härliga människor under tiden. Senare på dagen öppnar vi upp festivalen för publik som får ta del av scenprogrammet och konstutställningen.

Tiderna för uppträdanden under festivalen är inte satta ännu, mer exakta tider kommer på våra digitala kanaler närmare festivalen.

Anmäl dig idag!
Skicka in din anmälan genom att klicka på knappen ”Anmäl dig nu!” här ovan. Vi hoppas att vi får se just DIG där!

Från hemstaden till riksfestivalen.
Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på regionfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera din region på riksfestivalen.

Frågor och funderingar.
Har du som kommer och besöker festivalen några frågor angående våra scenföreställningar, vår vernissage eller något annat som rör festivalen så är du välkommen att kontakta vår lokala samordnare Jessica Jonasson på mejl eller telefon.

Jessica Jonasson
Telefon: 0525-18151
jessica.jonasson@tanum.se

Information.

START
2 april 2022 klockan 15:00
SLUT
2 april 2022 klockan 21:00
ANMÄL DIG SENAST
30 mars 2022 klockan 23:59

Adress:

Kontaktperson.

UKM Västra Götaland

Håll dig uppdaterad

Bild på en kaka.

Vi använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar dessa på ukm.se