Lokalfestival

Skövde

Skultorps fritidsgård
23 april klockan 14:00
Sista datum för anmälan har passerat.
Skövde planerar att göra en liten UKM-festival 2022! 

Vad är UKM?

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Vi skapar mötesplatser i form av kulturfestivaler. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med! Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen. 

UKM i Skövde 2022

Den lokala UKM-festivalen i Skövde hålls på Skultorps fritidsgård lördag 23 april. Du som är mellan 13-25 år kan anmäla dig som crew, scenkonstnär eller utställningskonstnär till festivalen. Då är du med hela dagen och fixar utställningen, testar scenljud, gör roliga aktiviteter och hänger med härliga människor under tiden. Senare på dagen öppnar vi upp festivalen för publik som får ta del av scenprogrammet och konstutställningen.

Anmäl dig idag! 

Skicka in din anmälan genom att klicka på knappen ”Anmäl dig nu!” här ovan. Vi hoppas att vi får se just DIG där! 

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i Skövde. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera Skövde på regionfestivalen i Åmål 21-22 maj. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera din region på riksfestivalen i Säffle v 24.

Frågor och funderingar.

Har du som kommer och besöker festivalen några frågor angående våra scenföreställningar, vår vernissage eller något annat som rör festivalen så är du välkommen att kontakta Malin S Johansson på mejl eller telefon.

Kontakt: 
E-post: Malin.s.johansson@skovde.se

Telefon: 0500-497022

 

Information.

STARTAR
23 april klockan 14:00
SLUTAR
23 april klockan 19:00
ANMÄL DIG SENAST
18 april klockan 22:59

Adress:

Kontakt.

UKM i Skövde

Bild på en kaka.

Vi använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar dessa på ukm.se