Lokalfestival

Mölndal

Lorry
13 april klockan 16:00
Sista datum för anmälan har passerat.
Nu är det dax att dra igång UKM i Mölndal!

Evenemanget är dessvärre inställt.

Vad är UKM?

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Vi skapar mötesplatser i form av kulturfestivaler. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med! Ställ ut foton, gör konster med jojo eller dansa K-pop. Allt som kan visas i en utställning eller på en scen har en given plats i festivalen.
 

UKM Mölndal 2022.

Den lokala UKM-festivalen i Mölndal hålls i Lorry onsdagen den 13 april. Du som är mellan 13-25 år kan anmäla dig som crew, scenkonstnär eller utställningskonstnär till festivalen. 
Tiderna för festivalen är preliminära. Vi hör av oss med exakta tider närmare festivalen.
För att festivalen ska genomföras måste minst 10 scenframträdanden delta varav minst hälften ska komma från Mölndal. Speltiden på lokalfestivalen i Mölndal är upp till 15 min. Deltagarna behöver utse en låt iförväg som ni vill att urvalsgruppen ska bedöma. Låten får vara maximal 5min lång. Detta är bidraget gruppen/artisten ställer upp med om de går vidare till regionsfestivalen i Åmål.
 

Anmäl dig idag! 

Skicka in din anmälan genom att klicka på knappen ”Anmäl dig nu!” här ovan. Vi hoppas att vi får se just DIG där! 
 

Från Mölndal till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i Mölndal. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera Mölndal på regionfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera Västra Götaland på riksfestivalen.
 

Frågor och funderingar.

Har du som kommer och besöker festivalen några frågor angående våra scenföreställningar, vår vernissage eller något annat som rör festivalen så är du välkommen att kontakta Ted eller Andrea på mejl eller telefon.

Information.

STARTAR
13 april klockan 16:00
SLUTAR
13 april klockan 19:00
ANMÄL DIG SENAST
5 april klockan 22:59

Adress:

Kontakt.

Mölndals Ukm-arrangörer

Ted Mickelson 0707690358

Andrea Schulke 0704677578

 

Håll dig uppdaterad

Bild på en kaka.

Vi använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar dessa på ukm.se