Lokalfestival

Åmål

Åmåls Konsthall
19 mars klockan 16:00
Sista datum för anmälan har passerat.
Nu är det dags för UKM Åmåls konstfestival!

Vad är UKM?

UKM är en mötesplats för kreativa unga. Om du är mellan 13 och 25 år är du välkommen att vara med. Ställ ut foton, målningar, skulpturer, film eller vilket konstverk som helst! Allt som kan visas i en utställning har en given plats på vår festivals utställning i Åmåls Konsthall

UKM i Åmål 2022

Den lokala UKM-festivalen i Åmål har i år ett konstfokus och hålls i Åmåls Konsthall. Du som är mellan 13-25 år som skapar konst som kan visas i en konsthall kan vara med som festivaldeltagare, här är alla konstformer välkomna! Du kommer under dagarna som leder upp till festivalen få hjälp av Åmål kommuns konststrateg att hänga din konst på bästa sätt.

Lördag 19 mars kl. 18.00 har vi vernissage och öppnar utställningen för publik som får ta del av er fantastiska konst! Utställningen är öppen för allmänheten t o m lördag 26 mars.

Vi hör av oss med exakta tider för hängning och inlämning av konstverk närmare festivalen.

Anmäl dig idag!

Skicka in din anmälan genom att klicka på knappen ”Anmäl dig nu!” här ovan. Vi hoppas att vi får se just DIG där!

Från hemstaden till riksfestivalen.

Börja med att anmäla dig till festivalen i din kommun. Efter det kan du bli en av deltagarna som får representera din lokala festival på regionfestivalen. Där får du möta andra unga i olika workshops och en större publik. Därefter kan du få chansen att representera din region på riksfestivalen.

Frågor och funderingar.

Vid frågor och funderingar kring anmälan, deltagande eller något annat som rör festivalen så är du välkommen att kontakta vår lokala samordnare Charlin Svanér dela Cruz på mail eller telefon.

Charlin Svanér dela Cruz
Mail: charlin.svaner-delacruz@amal.se
Telefon: 0532-77 72 55

Information.

STARTAR
19 mars klockan 16:00
SLUTAR
26 mars klockan 13:00
ANMÄL DIG SENAST
16 mars klockan 22:59

Adress:

Kontakt.

Charlin från UKM

Bild på en kaka.

Vi använder kakor (cookies). Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar dessa på ukm.se